De ultieme Unified Threat Management oplossing in een NextGen Firewall

VOORKOM SPAM, VIRUS, MALWARE EN HACKERS DIE UW NETWERK OVERNEMEN!

Kies voor de Secpoint Protector als device of als virtuele machine!

 

Secpoint is een Europese fabrikant (Denemarken)

De Secpoint protector is als het ware "plug and play" en dus snel up and running in je eigen netwerk

De Secpoint protector verzamelt de beste beveiligingsmodules in een zeer krachtige Unified Threat Management (UTM) oplossing

Secpoint biedt je zwart op wit garantie dat ze nooit backdoors in hun producten inbouwen. Dat kan niet van alle concurrenten gezegd worden ;-)

 

Perimeter Security, beveiligen van de toegang tot je bedrijfsnetwerk

Next Generation Firewall

De Secpoint Protector biedt naast de bescherming van een klassieke firewall (packet filtering, NATting, statefull inspection, VPN support, enz.) nog tal van andere beschermingen zoals dee-packet inspection, application firewalling, intrusion prevention system, TLS/SSL traffic inspection, website filtering, bandwith management, antivirus inspection, LDAP/Active Directory integration, enz.

 

Intrusion Prevention System

Met een zeer krachtige database van meer dan 5000 signaturen steekt de Secpoint Protector met kop en schouder uit boven de concurrentie.

 

VPN

LAN to LAN VPN

Maakt het mogelijk om een netwerk tunnel op te zetten tussen bijvoorbeeld verschillende vestigingen van je organisatie

Client VPN

Van buiten de kantoorgebouwen van je organisatie op een veilige manier een verbinding met het kantoornetwerk opzetten kan perfect met de Secpoint Protector VPN ondersteuning. Of je nu op verplaatsing bent of van thuis uit werkt, de verbinding is altijd beveiligd en het verkeer dat er over loopt is volledig versleuteld zodat niemand stiekem kan meekijken (Man in the Middle)

Internal network security, je interne bedrijfsnetwerk beveiligen

Blokkeert 600+ miljoen bad IPs 

Dagelijks worden er nieuwe servers, desktop PCs, notebooks, smartphones, enz. geïnfecteerd en overgenomen door hackers.  De toestellen worden dan misbruikt om aanvallen op het internet te organiseren.  Dagelijks krijgt de Secpoint Protector updates over de gekende geïnfecteerde toestellen en blokkeert deze volledig.  Zo wordt vermeden dat deze toestellen zich met je netwerk proberen te verbinden of dat je netwerk na een eventuele infectie van binnenuit zelf probeert contact te leggen met deze malafide toestellen.

 

Blokkeert automatisch Ransomware/Malware/Trojans/Spam Bots

Door het integreren van diverse technologie zoals  Firewall, Antivirus, Antispam, Intrusion Prevention, enz. in 1 oplossing wordt al het kwalijke verkeer buiten je netwerk gehouden.  Verregaande artificiële intelligentie zorgt ervoor dat de Secpoint Protector constant bijleert en mee evolueert met nieuwe soorten bedreigingen.

 

Active Directory of LDAP integratie

Synchroniseer met behulp van de standaard integratiemogelijkheid je gebruikers en group policies met je bestaande Identy and Acess Management systeem.  Zo hou je een centraal gebruikersbeheer,

 

Host Security, controleer mogelijke beveiligingsproblemen op servers en clients

Antivirus

Verbeter de doeltreffendheid van je antivirus door virussen tegen te houden VOOR ze op je PC of servers terechtkomen.  De  Secpoint Protector maakt het zelfs mogelijk  om tot 3 antivirusprogramma's tegelijk te gebruiken. Scan uw e-mails met Kaspersky, ESET en ClamAV en zo zorg je er voor dat al je inkomende en uitgaande e-mails worden schoongemaakt voor virussen, malware, spyware of wormen. 

Vulnerability scanning

De Secpoint protector beschikt standaard over een vulnerability scanner die constant mogelijke kwetsbaarheden in je bestaande bedrijfsnetwerk kan opsporen en rapporteert.  Dit is een "light" versie van de Secpoint Protector die dus standaard ingebouwd is.

Applicatiebeveiliging

Beschermt je tegen e-mail bedreigingen

De Protector is een Unified Threat Management-oplossing met een veelzijdige bescherming tegen e-mailbedreigingen. Het kan virussen, Trojaanse paarden, spyware en andere malware tegenhouden. Standaard is er een antivirus voorzien maar deze kan zelfs uitgebreid worden met ESET en Kaspersky Anti-Virus engines en zo biedt Secpoint de beste virusbescherming.

 

Beschermt je tegen phishing en spyware

De Protector beschikt over de meest recente technologie die alle soorten bedreigingen herkent en tegen houdt.  Gebaseerd op blacklists, greylists, artificiële intelligentie en andere technieken krijgt je enkel die berichten in je mailbox die ook werkelijk voor jou bestemd zijn.

 

Antispam

Geen spam meer in je mailbox dank zij de Advanced Anti Spam. Je krijgt toegang tot de allernieuwste technologie om je e-mail volledig te scannen en alle bedreigingen uit je mailbox te houden. Je kan ook eenvoudig e-mails uit quarantaine halen.

 

Web filtering en Content filtering

Krachtige hardware zorgt voor snelle en doeltreffende filtering van inhoud van websites en berichten.  Protector ondersteunt meer dan 64 categorieën en meer dan 6 miljoen database entries die bij het filteren gebruikt worden voor zowel http als https toegang. Pagina's worden ook op basis van inhoud gecontroleerd en eventueel geblokkeerd. De filtering kan aangepast zijn op basis van groep policies en eventuele tijdstippen.

 

High availability

Het is mogelijk om een high availability op te zetten met 2 Secpoint protectors.  Zo bent u altijd verzekerd van een optimale bescherming.